Maaltijdsalade "Paysanne" met geitenkaas (4 personen)

Ingrediënten:

  • 450 gram gekookte aardappelstukjes of mini krieltjes
  • 1 blikje Haricot-Verts (extra fijn)
  • 400 gr Hollandse Geitenkaas
  • 1 blikje Kastanjechampignons
  • bieslook(vers)
  • 2 of 3 teentjes knoflook naar smaak
  • 2 of 3 rode uien naar smaak
  • 30 gram magere spekblokjes

Bereidingswijze:

Je snijdt de Kastanjechampignons en de rode uien in stukjes(niet te fijn). De magere spekbrokjes, de kastanjechampignons en de rode uien roerbakken in de pan totdat de ui wat glazig is.
Meng de gekookte aardappeltjes, de boontjes, de in blokjes gesneden geitenkaas en de gebakken spekjes, de ui en champignons door elkaar. Knip de bieslook er over.
Serveren met landbrood en voor de liefhebber een goed glas wijn maakt het helemaal af.